RSS

Cele mai ciudate reclamatii

23 nov.

Dacă eşti celibatar şi vrei să te însori, te ajută primarul să-ţi găseşti nevastă, cel puţin asta şi-a imaginat un bucureştean care a depus şi o cerere. Funcţionarii de la ghişeele primăriilor Capitalei sunt însă obişnuiţi cu astfel de solicitări, care de care mai ciudate.

Un celibatar, de profesie hidrolog, i-a scris unui primar de sector că pasiunea pentru muncă şi desele deplasări în interes de serviciu l-au împiedicat să-şi întemeieze o familie. În aceste condiţii, singuraticul cere edilului să-i găsească o femeie potrivită pentru căsătorie.

O mămică din sectorul 3 l-a mustrat pe primar, astă iarnă, că a deszăpezit străzile şi nu-şi mai poate plimba fetiţa cu sania. Soluţia? Să pună zăpada înapoi.

Un alt locuitor şi-a reclamat vecinul pentru că fumează zilnic pe balcon, iar ”fumul fiind deviat prin curenţii de aer direct în balconul meu, sunt lipsit de confortul şi igiena la care sunt îndreptăţit potrivit Constituţiei României şi legilor în vigoare”.

Un bucureştean îndrăzneţ i-a solicitat primarului 100.000 de euro, maşină şi vilă ca să-şi deschidă o afacere. O femeie a cerut primarului să-i interzică vecinei să vândă broderii pentru că e suficient de bogată. Şi programul de reabilitare a blocurilor i-a determinat pe locatarii unui imobil să scrie o petiţie, pe motiv că strică habitatul veveriţelor.

sursa

Reclame
 
 

Etichete: , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: