RSS

Cele mai scumpe masini de vanzare in Romania

09 dec.

Pe site-urile de profil sunt la vânzare maşini de lux de sute de mii de euro, Maybach, Rolls Royce, Ferrari sau Porsche.

Un dealer vinde pe site-urile de anunţuri auto second un model  cu 350.000 euro, cea mai scumpă maşină dintre ofertele afişate pe portalurile de profil din România.

Autovehiculul de lux, cu care au fost parcurşi 12.800 de kilometri, este fabricat în anul 2008. Preţul unei astfel de model nou este de aproape jumătate de milion de euro.

Maybach 62 S este echipat cu un motor care dezvoltă 612 cai putere şi are dotări precum ABS, ESP, faruri cu xenon, închidere centralizată, regulator de viteză, 6 airbag-uri, scaune piele, senzor lumină, parcare şi ploaie, decoraţiuni din lemn.

Doi dealeri, din Braşov şi Bucureşti, vând câte un Rolls Royce Phantom cu preţul de 310.000 euro, fabricate în 2008 şi 2009. Până să le scoată la vânzare, proprietarii au parcurs cu limuzinele 16.000, respectiv 1.200 kilometri.

Printre dotările vehiculului de 460 cai putere se numără sisteme ABS, ESP, dispozitiv antidemaraj electric, senzori de parcare, sistem de navigare şi scaune din piele.

În ofertele de vânzări auto second hand de peste 200.000 de euro se mai regăsesc modele de lux precum Ferrari 612, Ferrari 599, Bentley Continental GT, Bentley Supersports, Mercedes-Benz SLS AMG, Lamborghini Murcielago sau Porsche 911 GT2.

Cea mai scumpă maşină nouă vândută anul trecut în România este un Rolls Royce Phantom Coupe, care a costat peste 460.000 de euro, urmată de un Ferrari 599 de 320.000 de euro şi un Rolls Royce Ghost de peste 270.000 de euro.

Mercedes-Benz SLS AMG

Image via Wikipedia

Reclame
 

Etichete: , , , , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: