RSS

Cele mai cretine studii despre dragoste

06 ian.

Cercetătorii spun, cercetătorii au aflat, cercetătorii neagă… Ei bine, cercetătorii din zilele noastre sunt uneori puşi pe şotii şi au tot felul de idei bizare de studii. Foarte multe au legătură cu amorul. Vedeţi mai jos cele mai stupide descoperiri din acest domeniu.

Bărbaţii care interacţionează cu femeile se prostesc

Potrivit unui studiu realizat de universitatea Radboud din Nijmegen, Olanda, după ce interacţionează cu persoane de sex opus, bărbaţii nu mai sunt capabili să ducă al bun sfârşit anumite sarcini ce presupun activitatea intelectuală. Mai pe scurt… se prostesc.
Twitterul dăunează vieţii amoroase

Conform unui studiu realizat online pe site-ul OkCupid, persoanele ce folosesc des platforma Twitter au relaţii mai scurte şi nu se bucură de o viaţă amoroasă fericită şi de durată.
Femeile frumoase dăunează sănătăţii

Cercetătorii de la Universitatea din Valencia, Spania, au ajuns la concluzia că bărbaţii care au relaţii cu femei frumoase se îmbolnăvesc. De ce? Pentru că masculii sunt intimidaţi şi emoţionaţi în acele momente şi ajuns să depăşească o barieră a stresului.
Femeile atrăgătoare au soţi urâţi

Contrariile se atrag, dar oare se aplică această zicală şi când vine vorba despre frumuseţe? Potrivit unui studiu publicat în revista Journal of Family Psychology, femeile frumoase tind să se mărite cu bărbaţi urâţi.
Sperma reduce depresia

În 2002 a fost realizat un studiu potrivit cărora studentele care făceau sex neprotejat erau mai fericite decât acelea care foloseau prezervativ, astfel încât s-a concluzionat că sperma reduce depresia.

sursa

Reclame
 

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: